synlighet på oland.se

Om din verksamhet erbjuder något till Ölands besökare, exempelvis boende, restaurang, aktivitet, loppis, så kan din verksamhet få möjligheten att synas på oland.se helt gratis. Välkommen att skicka in en förfrågan så hjälper vi dig med publicering på oland.se. Vänligen bifoga följande i mailet till oss:

Rubrik

Förslagsvis verksamhetens namn

Beskrivning

Säljande, inspirerande och kort text om verksamheten. Vi vill att de så snart som möjligt ska klicka sig vidare till din verksamhets kanal så snart som möjligt för att få mer information kring exempelvis öppettider och för möjligheten att boka.

Kontaktuppgifter

Telefonnummer och e-post som besökarna kan nå er på.

Adress

Gatuadress, postnummer och postort.

Öppet

Under vilka månader håller du öppet? Lista de månader från januari till december under 2023 som du håller öppet.
Vi förstår att situationen och era förutsättningar kan förändras. Men vi utgår från vad du vet idag. Förändras era öppettider så kontakta oss så uppdaterar vi även i våra kanaler. 

Bild 

Bifoga minst en bild, gärna i liggande format då det blir finast på sidan. Ej logotyp utan välj en trevlig och inbjudande bild från er verksamhet.

Länk

Skicka med länk till webb. Har ni facebook och/eller instagram, skicka med länk till dessa också (ej kontonamn utan länk, exempelvis https://www.instagram.com/oland_se/) 

har du uppdaterat dina öppettider i dina kanaler?

Vi kan inte nog understryka hur viktigt det är att uppdatera öppettiderna i kanalerna och framför allt på Google My Business. Majoriteten av dina potentiella besökare nöjer sig med informationen som står på Google utan att klicka sig in på din hemsida. Vilket betyder att informationen om er verksamhet på Google måste vara aktuell. Ta chansen att kostnadsfritt öka chanserna till fler kundbesök! 

Är din verksamhet stängd är det minst lika viktigt att uppdatera informationen om att det är stängt. Vi vill ju inte att besökarna ska rycka i en stängd dörr och därmed få en dålig upplevelse.

Och kom ihåg att skriva när ni öppnar igen. "Vi ses till sommaren" är inte gott nog, våra potentiella besökare vill veta när ni öppnar igen för att kunna planera sina lediga dagar framöver! Om ni inte har satt datum än vet ni förmodligen vilken vecka eller månad som ni kommer öppna igen - skriv det!