synlighet & förmedling på oland.se

Om din verksamhet erbjuder något för Ölands besökare erbjuder vi dig möjligheten att synas på oland.se helt gratis. Kanske har du ett boende, aktivitet, restaurang, gårdsbutik, loppis eller dylikt. Läs mer om de olika alternativen här nedan.  Har du någon fundering är det bara att kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig.

synlighet på oland.se

Om din verksamhet erbjuder något till Ölands besökare, exempelvis boende, restaurang, aktivitet, loppis, så kan din verksamhet få möjligheten att synas på oland.se helt gratis. 

Välkommen att skicka in en förfrågan så hjälper vi dig med publicering på oland.se. 

 

anmäl till kalendern

Öland erbjuder evenemang för alla åldrar och smaker. Vi erbjuder alla som arrangerar publika evenemang möjligheten att synas i kalendern på oland.se.

Vänligen läs igenom våra riktlinjer, fyll i formuläret och skicka in till kalendern på oland.se 

 

öppettider etc

Din verksamhet är en viktig del av vår marknadsföring. Därför undrar vi när du håller öppet så att våra besökare kan hitta till just dig! Utöver det undrar vi om din verksamhet är cykelvänlig och hundvänlig samt vilka kanaler du använder i din marknadsföring. 

Dina svar är värdefulla för oss i vårt arbete att marknadsföra Öland. Tusen tack för att du tar 5 minuter till att svara på formuläret.

 

kompetensförsörjning

När du behöver rekrytera hjälper vi dig att hitta värdefull kompetens. Vi på Ölands Turismorganisation har tagit fram en webbplats där 2023 års arbetstillfällen inom besöksnäringen på Öland samlas.

Sidan marknadsförs just nu i sociala medier med målet att positionera Öland som en attraktiv plats att arbeta på. Passa på att marknadsföra era lediga tjänster. 
 

 

publicera ditt paket på oland.se 

Många besökare efterfrågar paket och på oland.se erbjuder vi öns verksamheter att publicera sina paket för att skapa synlighet och fler möjligheter till köp. Klicka in till formuläret och skicka in ditt paket så publicerar vi det på webben. Kom ihåg att kontakta oss vid förändringar i ditt erbjudande.

 

hyr ut ditt boende via oland.se

Vi på Ölands Turistbyrå förmedlar boenden, så som privata stugor, hotell, bed & breakfast, vandrarhem, camping och stugbyar. Är du intresserad av att hyra ut ditt boende är du välkommen att kontakta oss på Ölands Turistbyrå.