Hamburgare från Stenhusa krog - 1920x1080

Öländska hamburgare

Letar du kort och gott efter en bra burgare? Då har du kommit rätt. Här listar vi några av de restauranger som levererar öns bästa hamburgare. Vare sig du letar efter en perfekt stekt högrevsburgare med volym eller en smashad burgare med bra crust.

Hamburgare kalk

Kalk kök och bar

Kalk styckar och maler kött, röker chili, bakar surdegsbröd och friterar riktig potatis. Resultatet: en maxad-deluxe burgare. 

Hitta hit

Lilla bistron - hamburgare

Lilla Bistron

Välkommen till ert andra vardagsrum. Lilla Bistron bjuder på avslappnad stämning och serverar kort och gott riktigt bra smashade burgare med pommes. 

 

Brasseriet Tack o Bock hamburgare

Brasseriet Tack o Bock

Söker du en gedigen burgare med attityd och samtidigt vill känna puls? Då är detta restaurangen för dig. Brasseriet Tack o bock har förutom en skön stämning en bredare ölbar där de serverar egentillverkad öl. 

De klassar sig gärna som fun-dining,

Hitta hit

 

Ölandschoklad hamburgare

ÖlandsChoklad

En oas för livsnjutare. Här kan ni sommartid avnjuta en grillad hamburgare på högrev tillsammans med öl eller vin – rosé, vitt eller rött.  På deras stora utedäck insuper ni den öländska stämningen på bästa sätt. Sugen på efterrätt? Vi rekommenderar deras egengjorda glass. 

Hitta hit