Ölands Gokartcenter

EN UTEAKTIVITET FÖR HELA FAMILJEN Ölands Gokartcenter erbjuder toppmoderna gokarts för alla åldrar. Våra nya svensktillverkade kvalitetskartar är designade för att ge högsta möjliga säkerhet i kombination med maximal körupplevelse.

Beskrivning

Att köra gokart är både enkelt och roligt vilket gör aktiviteten lämplig för alla åldrar. Med Ölands bredaste gokartutbud har vi kartar som passar respektive åldersgrupp. Kom och prova våra nya kraftfulla Stinger kartar, nya lättkörda juniorkartar, våra nya moderna dubbelkartar eller minikartarna för de allra yngsta (fr3 år).

COVID-19
Gokart är en härlig utomhusaktivitet och vi har gokartbanan öppen som planerat även under pandemin. För att alla ska känna sig trygga har vi ändrat våra rutiner och följande gäller på Ölands Gokartcenter:

• Ny/nytvättad huva under hjälmen. (Vi lånar ut huva till alla kunder).
• Nya/nytvättade handskar. (Vi lånar ut handskar till alla kunder).
• Hjälmar rengörs mellan varje användning.
• Rattar/säten rengörs kontinuerligt med handsprit.
• Säkerhetsavstånd på minst 2 meter mellan sällskap.

NYHETER
Under de senaste åren har vi gjort omfattande investeringar för att maximera upplevelsen och minimera väntetiden. Detta uppnår vi genom att asfaltera om, bredda och förlänga banorna samt köpa in en massa nya toppmoderna kartar. För att optimera körglädjen har vi doserat kurvorna på stora banan och byggt en ny smidig depå på juniorbanan. Till de yngre barnen har vi anlagt en helt ny lekplats med säkert gummiunderlag.

Det behövs inga tidigare erfarenheter för att köra gokart. Kartarna kräver bara gas och broms och växling sker automatiskt. På Ölands gokartcenter har vi säkerheten i fokus och alla kartar är utrustade med skyddsbåge samt säkerhetsbälte och kartarna kan av personalen regleras med fjärrkontroll. Hjälm och nackskydd i olika storlekar finns att låna.

Kom när det passar er under våra öppettider för dropin eller boka något av våra färdiga tävlingsupplägg för grupper.

Intill banan finns kiosk med försäljning av Godis, glass samt varma och kalla drycker.

För mer information vänligen besök Ölands Gokartcenters hemsida: gokartoland.se!