Bokningsvillkor

Här hittar du våra boknings- och resevillkor och information om hur du gör en avbokning. Om du har frågor eller vill ha hjälp med att boka, avboka eller ändra din bokning, kontakta Ölands Turistbyrå.

Telefon: 0485 - 888 00
E-post: [email protected]

 

Covid -19 och bokning av privat boende

Sveriges regering har godkänt resor inom Sverige för alla som är symtomfria.

Vi har alla ett ansvar att följa och hålla oss uppdaterade om de restriktioner som finns. Visa hänsyn till varandra, besöksmålens och boendenas regler, till exempel håll avstånd och stanna hemma vid förkylningssymtom. Boenden, restauranger och besöksmål har anpassat sina verksamheter för att förhindra smittspridning.

De boende som bokats via Ölands Turistbyrå kommer fortsatt att följa våra ordinarie avbokningsregler. Du hittar våra bokningsvillkor på denna sida: Bokningsvillkor. I övrigt hänvisar vi till eventuell kreditkortsförsäkringar eller hemförsäkringar där du som kund kan ha utökat skydd.

I det fall nya restriktioner uppstår som omöjliggör genomförande av aktivitet eller tillgång till boende kommer bokningsvillkoren att lättas upp och erbjudande om framflyttning av bokning alternativt återbetalning kommer att erbjudas.

Avbokning av boende  senast 10 dagar före ankomst 500 kr i administrativ avgift.

Ovan tillägg till avbokningsvillkor gäller från den 2020-11-17 och tillsvidare. Villkoren kan komma att ändras i det fall nya restriktioner tillkommer.