julmys på öland

Det lackar mot jul och på Öland börjar julstämningen infinna sig. Vintern på Öland är lugn och rofylld. Inne i värmen, bakom immande fönsterrutor, kan man njuta av god mat och dryck på de julbord som dukas upp på restaurangerna runt om på ön. Besök årets julmarknader, värm dig med en kopp glögg och handla fina julklappar av god kvalitet – kanske något som är tillverkat här på Öland! Finare julklappar går inte att få.

Välkommen att besöka (sn)öland i jul!

julmarknader

Ombonade och upplysta stånd fyllda med lokalt producerade produkter som lyser upp vintermörkret. Glögg som kokar. Julmusik som spelas i bakgrunden. Visst låter det mysigt? Nedan listar vi några av öns julmarknader. Klä dig varmt och samla ihop familjen för en julutflykt där ni kommer att komma tillbaka med fulla era juldepåer fyllda. Passa också på att fynda de sista, eller första, julklapparna.   

 

julbord

Njut av en den öländska julstämningen, dofterna och såklart julmaten med allt från moderna smaker till klassiker så som löksill och köttbullar. Boka bord idag så att du inte går miste om årets mysigaste stämning. 

 

julpaket

Kombinera det bästa julen har att erbjuda och boka julpaket med övernattning och julbord. Upplev smakerna, dofterna och det stämningsfulla julmyset.

 

julaktiviteter

 

Helena Elm - Kalm Taste
shopping och loppis
Läs mer
Elise Restaurang i Djupvik
Öländska Smaker
Läs mer
Lovisa Furubo - utflyktstips - mormors
Café & Bagerier
Läs mer
gårdsbutik - lammbutiken
öppna gårdsbutiker
Läs mer
webshop - produkter med motiv från Öland
produkter med ölandsmotiv
Läs mer

erbjuder du något julmys?

Anmäl ditt julmys oavsett om det är i form av julbord, julmarknad, paket eller pyssel så adderar vi det till kalendern! 
Anmäl ditt julmys!