Stora Frögården, STF Vandrarhem

Vad vackert det ligger! säger nästan alla som kommer hit för första gången.
Hos oss bor du med egen badstrand mitt i ett av UNESCOs världsarv: Södra Ölands odlingslandskap och nära Stora Alvarets speciella flora och fauna.

Stora Frögården ligger alldeles intill havet och består av fler fina hus med sköna grönytor och en trevlig innergård. Vi erbjuder fina och personligt inredda rum med allt från en till sex bäddar. Våra fem- och sexbäddsrum har eget pentry och sexbäddsrummen har även en alldeles egen uteplats med utsikt över havet. Samtliga rum har toalett och de flesta har även egen dusch.

Stora Frögården var en gång i tiden ett barnhem för ”friska barn från tuberkulösa hem”. Köket är fortfarande inrymt i barnhemmets gamla kök. Idag renoverat och modernt utrustat med gott om plats för många att kocka. Alla byggnader omger vår vackra innergård som rymmer härliga sittgrupper och en uteservering. Vandrarhemmet är tillgänglighetsanpassat.

Efter en dag full med intryck promenerar du ner till vandrarhemmets egen strand och njuter av en klarröd solnedgång över Kalmarsund. Kanske passar du samtidigt på att ta en kvällspromenad längs stranden eller varför inte ett svalkande kvällsdopp?

Vi har öppet året runt, och erbjuder utmärkta lokaler för konferens, fester och andra sammankomster. Stora Frögården passar med sin stora kapacitet även perfekt för träningsresor och utbildningar.

Varmt välkommen att bo hos oss!

Faciliteter och service

  • Husdjur tillåtna
  • TV
  • Cykeluthyrning
  • Rökfritt
  • Kaffebryggare / Vattenkokare

Kontakt

Bokningsnummer: +46 48536333

Telefon: +46 48536333

Email: [email protected]

Besöksadress: Stora Frögården 12 , 38660 Mörbylånga

Plats