Statister till foto och film

 

Vad roligt att du är intresserad och har klickat dig vidare hit. Här nedan beskriver vi när och var vi önskar statister, kort information om vad vi ska filma/fota samt vilken typ av statister vi önskar gällande ex om vi söker en viss åldersgrupp etc.

Vi bjuder er såklart på mat och dryck om det ingår i filmningen. Vi har även med oss den rekivisitan som behövs, så som cyklar, picknickkorg etc. Som tack för er medverkan får ni även varsitt vip-kort som ger er fritt inträde till några av öns besöksmål. 

Materialet som vi samlar in kommer att resultera i filmklipp och foton som vi ämnar använda i vår marknadsföring där vi kommunicerar Öland som en besöksdestination. Ta gärna en titt i våra sociala kanaler Facebook, Instagram och Youtube för att få en känsla av hur vi fotar och filmar och hur materialet kommer att användas. 

3 augusti kl. 13:00 - 15:00 - Mörbylånga
- Två personer i åldern 60 + som cyklar genom Mörbylånga och besöker en ateljé. 

3 augusti kl. 16:30 - 18:30 - Capellagården
- Två eller fler vuxna.

Fyll i formuläret nedan och var noga med att skriva till vilket tillfälle du önskar medverka så återkopplar vi till dig med mer information!
Tack för att du vill hjälpa oss att marknadsföra Öland!

Till Öland är alla människor välkomna vilket vi önskar spegla i vår marknadsföring, vilket innebär att alla som vill är välkomna att skicka in sin förfrågan om att medverka i vår foto- och filmproduktion!

Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Ha det gott!
// Teamet på Ölands Turismorganisation

Beskriv när och var du vill medverka. Exempelvis "3 augusti kl. 13:00 - 16:00 i Mörbylånga"
Beskriv vem eller vilka som vill medverka. Om ni exempelvis är en hel familj, skriv då antalet vuxna samt antalet barn och deras ålder.