Sommarkvällar i Gårdby
Sommarkvällar i Gårdby

Sommarkvällar i Gårdby

Varmt Välkomna till östra Ölands mysigaste by och kvällsöppna tisdagar med Aktiviteter för stora och små Mat och dryck Hantverk i trädgårdar och bodar

I Gårdby på Ölands östra sidan har vi gått samman och ordnar för tredje året vad vi kallar Sommarkvällar i Gårdby. Detta sker på tisdagar kl 18-21 fram till och med den 2 augusti.
En tipspromenad som startar i Eksgården tar er med på en tur med olika stopp. Eksgården serverar även fantastisk god mat och kommer ha livemusik 5 juli samt 2 augusti. Fröken Frankenstein säljer god choklad och har även servering i trädgården av tårta samt olika konstnärer/hantverkare som medverkar. Gårdby Slöjd är en fin liten slöjd och hantverksbutik som även dessa kvällar anordnar stickkafé. Fairtrade butiken har öppet i församlingshemmet med livsmedel, väskor, smycken, konsthantverk mm. I "Slakthuset" kommer det vara olika pop-up. RM/SSG IF ungdomar erbjuder aktiviteter och försäljning av korv samt enklare fika. Gårdby kyrka anordnar musik och guidning. Hembygdsföreningen har öppet i Hembygdsstugan och aktiviteter vis Församlingshemmet.