Skogsbad
  • Fr. 220

Skogsbad i skymningen

Följ med på skogsbad i övergångens tid. Låt dig bjudas in till en sinnlig upplevelse av Mittlandsskogen i övergången mellan sommar och höst, mellan dag och natt. Unna dig en stund tillsammans med träden och känn gemenskapen vid den avslutande lägerelden.

Skogsbad i skymningen
Shinrin-Yoku (森林浴) är japanska och betyder att ”ta in skogsatmosfären med alla sinnen” eller bokstavligen att ”skogsbada”. På en skogsbadsvandring går vi långsamt och öppnar upp ett sinne i taget för att kunna ta in skogen till en fördjupad upplevelse. Vandringen blir avslappnande och energigivande på samma gång. Med Caroline som naturvägledare och certifierad skogsbadsguide upplever du Mittlandsskogens magiska natur. Inga förkunskaper krävs.

Ta några djupa andetagen och låt skogen komma till dig. På ett naturligt och enkelt sätt bjuds du in till närvaro och avslappning. Att stanna upp och reflektera är en del av vandringen. Med samma grundkoncept blir varje skogsbadsvandring unik eftersom platsen, deltagarna, vädret och årstiden varierar. Vi avslutar med att samlas vid lägereld med något varmt att dricka.

Praktiskt
Ta på dig varma och bekväma kläder och skor som passar till vädret. Ta gärna med liggunderlag och en mugg. Skogsbadsvandringen tar ca 2-2,5 timme. Vi går inga långa sträckor.

Bokning
Skogsbadet kostar 220 kr per person. Du betalar med Swish, kort eller kontant på plats. Förboka för garanterad plats. Ring Caroline 073-708 86 32 eller maila till [email protected] Samling på Mittlandsgården för gemensam avfärd mot skogen.

Kontakt

Törnbottenvägen 68 38690 Färjestaden