O140037** Kolstad Köpingsvik, Husdjur är tillåtet.

Hus 90m² 4 rok för 7 + 2 personer i trevliga Kolstad med fina naturområden och med närhet till Köpingsvik och Borgholm och dess utbud av restauranger, butiker, badstrand mm

Två plans hus 90m² fullt utrustat. NV: Hall, vardagsrum/allrum med köksdel. I köket finns det spis, kyl o frys i ett högskåp. Mikro,kaffebryggare, vattenkokare. Allrum med köksbord med 6 stolar. Finns iläggsskiva och extrastolar. Badrum med dusch/WC, tvättmaskin. Elvärme/luftvärmepump och öppen spis. Soffa och TV. Dagbädd för två personer som extrabäddar.
ÖV: 3 sovrum varav ett sovrum med dubbelsäng och en enkelsäng, ett sovrum med en enkelsäng samt en säng 1,40 cm bred samt ett sovrum med en enkelsäng alla med resårmadrass. Gäst WC. Terrass med utemöbler. Egen tomt. Grill finns.

ORT: Köpingsvik 2 km Borgholm 5 km BAD: 2 km

Husdjur får medtagas men rökning inomhus är inte tillåtet.


Batteriladdning
Laddning av batteri till elbil eller dyl. från eluttag i ägarens hus eller från annan byggnad på tomten får endast ske efter överenskommelse med ägaren. Minimiavgift 50:-/laddning. Information betr. laddningsstationer på Öland finns på Ölands Turistbyrå, 0485-88 800. Bad: 2 km. Ort: Borgholm 2 km.

Faciliteter och service

  • Husdjur tillåtna
  • TV
  • WC
  • Dusch
  • Rökfritt