O110027** Lgh Byxelkroks Marina Sea Resort

Drömlägenhet i markplan 3 r.o.k för 6 personer med fantastisk panoramautsikt över havet på norra Öland i Byxelkrok.Närhet till det mesta, affär, sandstrand, idyllisk hamn med sjöbodar med restaurang, försäljning av hantverk.Handikappsvänlig.

85m² med 4 bäddar och 2 extrabäddar för max 6 pers. Lägenheten är helt nykonstruerad och har vackra materialval och inredning. Öppen planlösning med integrerat kök, diskmaskin, spis, kyl/frys, mikro, vattenkokare och kaffebryggare mot det öppna vardagsrummet där det finns plats för samvaro kring den stora matplatsen och soffavdelningen, 65” Apple TV med flertalet kanaler och fritt WIFI. Stora glasdörrar mot havet och till den stora egna terrassen, grill. Badrum med dusch/WC. Ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar. Två extrabäddar (turistsängar av bättre kvalitet) finns extra plats i sovrummen.
Det finns helt underbara promenad/cykelvägar längs havet där man lätt tar sig till stränder och sevärdheter. Byxelkrok är platsen om du vill uppleva den vackra naturen, stillheten och tystnaden under för/eftersäsong eller turista bland semesterfirande under högsäsong. Området är dessutom en av de solsäkraste platserna i landet och leder oftast solligan. Under säsong går dagliga båtturer till mytomspunna ön Blå Jungfrun och till Oskarshamn kör en bilfärja. Åldersgräns 25 år. Ingår egen parkeringsplats. OBS! Slutstädning kan bokas som tillval.

Bad: Byxelkrok 100 m Böda Sand 6 km Ort: Byxelkrok 0 Meter, Löttorp 20 km

Husdjur ej tillåtet Rökning ej tillåtet

Faciliteter och service

  • TV
  • WC
  • Dusch
  • Rökfritt