Registrera nytt!

Här kan du registrera din verksamhet för att synas på Oland.se. I formuläret nedan har du möjlighet att registrera ny verksamhet som du vill ha synlig på webben. Att synas på oland.se är en gratistjänst.

Att tänka på:

Tänk på att texterna som du skriver om din verksamhet ska vara objektiva för Öland och skrivna på ett säljande och inpsirerande sätt om din restaurang/café. Därmed, anänvd inte text med "Vi"-form t.ex. "Vi är Ölands bästa restaurang". Försök att hålla din ingress kort men insprierande (max 2000 tecken). Beskrivningen ska sedan vara så målande som möjligt! 

Viktigt med bra bild:

Skicka in bra bilder som speglar din verksamhet. Tänk på att bilder är en personuppgift. Du ansvarar för det material som laddas upp. Kontrollera därför att du har samtycke från eventuella personer som syns på bild, t.ex. i form av ett modellavtal.  En bild är ett krav för att få vara synlig på oland.se, har du flera bilder du vill visa? Maila dessa till [email protected].

En kort, inspirerande, beskrivning av matstället. Denna text visas i listningen på hemsidan. Tänk på att vara objektiv i beskrivningen och inte skriva text i "Vi"-form t.ex. "Vi är Ölands bästa restaurang".
Längre mer målande beskrivning av restaurangen/caféet och dess unikiteter. Denna text får inte vara en kopia av ingressen. Denna text blir synlig när man klickar in på en specifik restaurang/café. Tänk på att skriva objektiva texter och inte använda "VI"-form.
Verksamheten serverar/producerar enbart ekologiskt eller närproducerat. Verksamheten serverar/producerar även någon öländsk specialitet och/eller vegetariska och veganska rätter. Kravet är att dessa ska finnas på menyn, vara en standard.
Exempelvis White Guide, Guide Michelin etc.
Beskriver mellan vilka datum restaurangen/caféet är öppet.
Ibland kan det vara bra med en enkel vägbeskrivning till er för att era gäster lättare ska hitta fram.
Har du någon extra information som du tycker är viktig för oss att ha om din restaurang/café så kan du lämna den här. Denna information visas inte på hemsidan.

Har du frågor så tveka inte att kontakta oss via mail [email protected]
eller via telefon 0485-88 800.
Vill ni byta ut bilderna? Glöm inte att skicka in dem via mail!