Musik i byn med Mats Ronander & Staffan Ernestam
16 Jul

Musik i byn med Mats Ronander & Staffan Ernestam

I sommar åker Mats Ronander och Staffan Ernestam ut på en gemensam turné tillsammans!

Beskrivning

Mats ”Malla” Ronanders musikerkarriär omfattar Ulf Lundell, Ted Gärdestad, Pugh Rogefeldt och inte minst ABBA det är bara några i raden av de många artister som har använt sig av Mats Ronanders tjänster genom åren.
På 80-talet inledde Ronander en framgångsrik karriär som artist i eget namn som fram till idag har resulterat i över tio soloalbum där det rykande färska albumet ”Malla Motel” släpptes för ett år sen.
Staffan Ernestam
Staffan Ernestam Staffan har under åren samarbetat med många artister i Sverige som Magnus Lindberg, Sven Ingvars och Lill-Babs.
Utöver det är Staffan kompositör, textförfattare och frontman i Jeremias Session Band som bildades 2007 av Staffan själv och Karin Wistrand. Bandet startades efter det att Staffan av en slump hittat ett exemplar av Närke-poeten Jeremias i Tröstlösas diktsamling ”Jeremias Bok” från 1960 på ett antikvariat i Wadköping. En gemensam fascination över de förbisedda och i många fall helt okända dikterna uppstod, och bandet föddes ur en ambition att levandegöra texterna på ett musikaliskt tidsenligt sätt. 2008 släpptes debutalbumet ”Trastland” med totalt fem singlar som samtliga spelades på P4, bland andra ”En sommarvän” och ”Man borde inte sova”. Bandets andra album ”En kväll i Trastland” släpptes 2012 och innehöll bland annat singeln och hyllningen till Sverige ”Sveriges Hjärta”

Kontakt

Lövängsvägen 233 387 70 Löttorp

Alla datum

Date & time (<% occasionResult.length %>)

16 Juli 19:00 - 20:30