Mormors Restaurang Strandhagen

Maten hos Mormors Restaurang lagas med passion, av ekologiska & lokala råvaror som avnjuts med utsikt över sundets glittrande vatten och magiska solnedgångar.

Beskrivning

Restaurangens kockar hämtar inspiration från både nationella och internationella kök. Ekologiska säsongsbetonade råvaror och Krav ligger varmt om hjärtat och restaurangen strävar hela tiden efter en kort väg från jord till bord. All mat som serveras i restaurangen är lagad från grunden och förhoppningen är att det appellerar till alla sinnen med mycket kärlek för själ och mage!

En vackrare miljö att avnjuta en god middag än hos Mormors Pensionat och Restaurang är svårt att hitta. Till maten väljer du vatten, vin, Mormors öl eller Mormors äppelmust från Kivik.

White Guide 2018 skrev så här:

"Pensionatsmiljö med utekök och havsutsikt

De kvällar det inte blåser för mycket på solens och vindarnas ö tillagas maten i det rustika uteköket vid sidan av den gamla barnkolonins terrass, med utsikt över Kalmarsund. Menyn är sparsmakad, men med tydligt fokus på lokala råvaror av hög kvalitet. Grillad sommarkål och nyskördade grönsaker samsas med torsk och vaxbönsragu och dekoreras smakfullt med bronsfänkålsdill och tagetes."