Midsommarfirande på Lundegård

Välkommen att fira midsommar på Lundegård! Lundegård camping bjuder på ett traditionellt midsommarfirande med barnen i centrum. Under midsommarhelgen bjuder campingen på underhållning med dans runt midsommarstången där de även bjuder på fika och glass.

Beskrivning

På Midsommar från ca kl 11.00-12.00 kläs midsommarstången och det bjuds på kaffe/saft och bullar till alla som hjälper till. Vid kl 14.00-15.00 blir det dans runt stången och Micke Lång står för underhållningen. Alla barn kommer att bli bjudna på på varsin glass av GB-clownen!
Midsommarbuffé kommer att serveras i restaurangen Köksbaren från kl.11.00-21.00 och kl 18.00 kommer även bandet Sizex att spela i restaurangen.

På midsommardagen serveras pizza- och tacobuffé i restaurangen från kl. 11.00-21.00 och kl 18.00 kommer åter Sizex att spela i restaurangen. Vid kl 20.00 visas fotbollsmatchen mellan Sverige-Tyskland i restaurangen. Under kvällen är även golfen gratis för för de barn och vuxna som inte är fotbollsintresserade.

I restaurangen Köksbaren kommer ni att kunna njuta av en ljuvlig midsommarbuffé, som alltid med mjukglassbuffé till efterrätt. Lundegård kommer även att ha fritt inträde för alla incheckade gäster i poolen och i leklandet!

Välkomna!