10 Jul

Magnus Uggla, Miss Li & Petter

Trion kommer till Borgholms Slott sommaren 2022! Varken Magnus Uggla, Miss Li eller Petter behöver någon närmare presentation. Tillsammans har de sålt miljontals skivor, uppnått hundratals miljoner streams och varit flitigt turnerande artister under en herrans massa år.

Alla datum

Date & time (<% occasionResult.length %>)

10 Juli 19:00 - 22:00

Beskrivning

Under förra sommaren lärde de känna varandra riktigt ordentligt i och med TV-succén ”Så mycket bättres jubileumssäsong”, då trion stod värdar för varje program. Nu är det klart att de åker ut på en turné sommaren 2022 och kommer till Borgholms Slott den 10 juli! Biljetterna finns ute nu!

EVENTINFORMATION:

Datum: Måndag 2022-07-10
Plats: Borgholms slottsruin
Insläpp: 17.30
Eventstart: 19.00
Åldersgräns: 13 år

Ståplatser
Endast onumrerat. Detta är en konsert med onumrerade ståplatser.

Rullstolsbiljetter
En ledsagare ingår i rullstolsbiljetten. En upphöjd ramp kommer att finnas för de med rullstolsbiljett. Bokas på Ticketmaster.se, Ticketmasters kundtjänst 077- 170 70 70 eller hos Ticketmaster-ombud.

Paraplyinfo m.m.
Paraplyer får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.
Det är ej heller tillåtet att ta med systemkamera, inspelningsutrustning, grill, barnvagnar eller husdjur in på området.

Mat och dryck
Egen medhavd mat och dryck får ej tas med in till konsertområdet. Flaskor (glas/plast), burkar, termosar är ej tillåtet att ta med in på området. Det finns servering på området.

Uthämtning av biljetter
Det kommer inte finnas biljettkassa eller möjlighet att hämta ut biljetter på konsertområdet. Om du har en smartphone går det även bra att visa upp biljetten i telefonen, men vi rekommenderar att man skriver ut biljetten i händelse av tekniska problem.

Stolar och pallar
Av säkerhetsskäl får man inte ta med sig egna stolar eller pallar in på konsertområdet. Filtar går bra, då får man sätta sig bakom publikmassan.

Åldersgräns
Man måste vara 13 år eller över för att få tillträde till konsertområdet, detta p.g.a. av ljudnivåer, och 13-årsgränsen gäller även om barnet har hörselkåpor.

Collector Ticket bild+info
Till detta evenemang kan du köpa en Collector Ticket; en souvenirbiljett som är både din entrébiljett och ett minne att spara.

Arrangör: Live Nation, Blixten & Co och Only Live