15 Dec

Jul med Sofia Källgren

”Jul med Sofia Källgren” och är precis vad den heter. En konsert med fokus på all vacker musik som tillhör jul och vintern.

Alla datum

Date & time (<% occasionResult.length %>)

15 December 18:00 - 19:30

Beskrivning

För första gången tar vi i Källa Hembygdsförening ett nytt grepp gällande konserter. Vi har ju tidigare hållit på med konserter men då bara på sommaren i Gillberga stenbrott, i Källa kyrka och vid Källa Hembygdsgård. Nu arrangerar vi för första gången en julkonsert i Högby kyrka. Vi väljer Högby kyrka för dels att den är större och dels att vi vill visa att en känd artist som Sofia Källgren inte bara ser de stora orterna som självklara bara för det är vinter. Konserten har namnet ”Jul med Sofia Källgren” och är precis vad den heter. En konsert med fokus på all vacker musik som tillhör jul och vinter och dessutom framförd i ett vackert kyrkorum. Sofia har en pianist med sig som ackompanjerar henne.

Vi förutsätter att de som vill besöka denna konsert är fullvaccinerade och symtomfria för allas trygghet skull. Biljetter släpps den 12 nov hos Högbystoppet i Löttorp och hos Ticketmaster.se

Kontakt