15 Aug

Historisk föreläsning Skedemosse museum

Äntligen är sommaren här med allt vad det innebär av familjeaktiviteter - blot, offer och plundring. Även på Skedemosse museum händer det roliga saker under sommaren

Alla datum

Date & time (<% occasionResult.length %>)

15 Augusti 14:00 - 17:00

Beskrivning

Anders Andrén håller föreläsning på museet. Han är professor vid Stockholms universitet och en av de mest välmeriterade inom religionsarkeologi. Hans forskning har bland annat kretsat kring rituella uttryck och gestaltningar förknippade med forntida religion. Han har också genomfört ett forskningsprojekt inriktat på Ismanstorps borg. Det blir en mycket spännande eftermiddag i Andres Andréns sällskap. Entré 100 kr. Betalas på plats med kontanter eller swish.
Vi kommer hålla oss uppdaterade kring Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi ber om er förståelse för att situationen kräver lite extra eftertanke och omständlig logistik. Vi på Skedemosse museum vill göra vårt bästa för att kunna genomföra föreläsningarna på ett smittsäkert sätt. Men visst längtar vi alla efter att det ska hända något kul igen! Föreläsningarna kommer också att filmas och distribueras via Facebook och YouTube, för att så många som möjligt ska kunna ta del av det spännande innehållet.