Vattenland & Badhus

 

Vattenäventyr i Böda Sands badland

Välkomna till Böda Sands badland, Bödde och det makalösa skeppet. Följ med på ett vattenäventyr med pooler, rutschkanor och lek för alla åldrar. Böda Sands poolområde har ett rymligt soldäck med solstolar och en takterrass för den som vill njuta lite extra av utsikten över Bödabukten. På området finns även en putting green för den som behöver öva lite extra på närspel innan nästa runda eller helt enkelt bara vill vila från vattenleken en stund. Poolområdet erbjuder vattenrutschkanor, katapult, skeppet makalösa, barnsäng med solskydd, en simbassäng på 25 meter, bastu, bebispool och ett café med glass.

Läs mer om badlandet på Böda Sand.

 

 

Borgholms Badhus - Ett badhus för alla!

I Borgholms Badhus är det alltid 28 grader i vattnet. Här finns det en bassäng på 25 meter med svikt och sex banor, några för motionssim och några för lek. För de mindre barnen finns en egen bassäng med lek- och plaskhörna och för de allra minste en rolig plask och skojbassäng där vattnet är 34 grader. Vattenrutschkanan börjar inne i badhuset, går genom en tub utanpå huset och avslutas inne med en egen bromspool. Badhuset erbjuder även en bubbelpool, bastu och ett fullutrustat gym.

I direkt anslutning till Borgholms Badhus ligger det härliga poolområdet. Sommartid finns här två utomhuspooler, varav en grund för de minsta besökarna. Utomhuspoolerna har gratis inträde, men vill man bada både inomhus och utomhus behövs en entrébiljett lösas till badhuset. Mellan pooldoppen solar du bekvämt i de sköna solstolarna som kan lånas utan kostnad. I Poolbaren serveras enklare rätter vid poolkanten varje dag under sommaren och här finns även svalkande drycker att njuta av.

Läs mer om Borgholms Badhus.

 

 

Vattenland på Ölands Djur & Nöjespark

På Ölands Djur & Nöjesparks vattenland kan alla ha bubblande skoj! Det finns bassänger för alla smaker, för den som vill åka vattenrutschkana, för den som vill bus och springa omkring, för den som vill simma och för de alla minsta som bara vill plaska lite. För de som vill ta en tur i de olika vattenrutschkanorna finns det sex nedfarter att välja på anpassad för alla, gammal som ung eller vågad som badkruka. Raka och snabba, störtlopp eller slalomnedfarter, långa och slingrande, en lite kortare för de mindre och en barnvänlig för de allra minsta. En vattenvärld fylld med äventyr och spänning för alla – det är vad Ölands Djur & Nöjespark har att erbjuda alla sina besökare.

Läs mer om Vattenlandet på Ölands Djur & Nöjespark.