Guidad tur med Mittlandtsgården

lammsafari

 

Följ med Mittlandtsgården i den öppna gården och träffa små lamm. Under sommarmånaderna erbjuds närkontakt i fårhagen under lammsafari. På vandringen "Kriget i hagen" tittar vi på samspelet mellan växter och betesdjur, obetat och betat och vad igenväxning har för effekter på mångfalden. På Kärleksknutskursen får du lära dig mer om får, ull och öländsk herdekultur medan du lär dig virka en sjal i kärleksknutsteknik. Mer information finns på www.mittlandtsgarden.se
 
Mittlandtsgården ligger i Norrgärdet, mellan Algutsrum och Törnbotten på mellersta Öland. Mittlandtsgården bedriver småskalig produktion av lamm, ägg och honung. I gårdsbutiken hittar du lammskinn, fårskinn, ullgarn, honung med sorthonung efter säsong och hantverk från gårdens råvaror. Mittlandtsgården bedriver också naturvård samt utför trädgårdstjänster som till exempel gräsklippning och beskärning av träd- och bärbuskar.
 

Boka din guidade tur nedan!


Välkommen att boka din guidade tur. Börja med att välja den guidning och det datum du är intresserad av. Fyll där efter i dina uppgifter, så som namn, telefonnummer, eventuell mailadress samt antalet personer.

Betalning sker på plats hos guiden.

Tänk på att...


När du klickar på knappen "skicka" kan det ta en liten stund innan formuläret skickas. Vänta tills Du skickas till en ny sida - först då har det kommit in till oss! Tack för ditt tålamod!