26 Aug

Fyr till fyr - Long Island Running

Fyr till Fyr är det ultimata löppaketet där vi springer hela 180 km från öns nordligaste spets och tillika fyr, Långe Erik, till öns sydligaste punkt, fyren Långe Jan.

Alla datum

Date & time (<% occasionResult.length %>)

26 Augusti 09:00 - 16:00

Beskrivning

Detta löppaket är Long Island Running på riktigt som ger deltagarna en smakbit av allt som Öland har att erbjuda. Vi springer längs kusten, i skogen, i beteshagar, på asfalt, på grusvägar, på skogsvägar, på stigar och på alvaret. I kombination med unika boenden och matkultur ger denna resa minnen för livet.

Under sex dagar blir det löpning i cirka 4 till 6 timmar per dag. Tempot är lågt, dels för att terrängen kräver ett lägre tempo och dels för att löpningen ska passa alla deltagare. Under löpningen blir det frekventa stopp för att kunna uppleva naturfenomen, växt- och djurliv och historia.

Logi, mat och dryck under löpdagarna blir på småskaliga boenden med fokus på hållbarhet, miljötänk och ekologiska alternativ.

Mer detaljerad information kommer att publiceras 6 – 8 månader innan eventet. Säkra din plats redan nu genom att göra en intresseanmälan och därmed få möjlighet att anmäla dig två veckor innan evenemanget blir publikt.

Läs mer och skicka in intresseanmälan på Running Venues hemsida.

Kontakt