Edith & Julias Bed & Breakfast

Edith & Julias Bed and Breakfast ligger centralt beläget mitt på Öland, 12 kilometer söder om Borgholm, i byn Rälla som 2021 blev årets Ölandsby.

Edith & Julias Bed and Breakfast erbjuder fräscha rum. Frukost, linne och städning ingår. Husdjur är tillåtet i alla rum. Till anläggningen hör en stor gratisparkering och WiFi.

Hos Edith & Julia finns flera boendeformer att välja mellan. Huvudbyggnaden, som även inhyser caféet med hembakat och egengjorda praliner/konstgalleriet, Gårdsrummet, Friggeboden och Gårdslängan. Cykeluthyrning och tvättmöjligheter finns.

I huvudbyggnaden finns tre stycken dubbelrum av olika karaktär med WC, TV och kylskåp i varje rum.

I Gårdsrummet finns det ett pentry, mikrovågsugn, kylskåp och TV.. Det finns även dusch och toalett på rummet.

Gårdslängan erbjuder tre stycken nyrenoverade 4-bäddsrum med loft, WC, minikök, mikrovågsugn, kylskåp och TV som passar utmärkt för familjer eller kompisgänget. I varje rum finns en våningssäng som kompletteras med ett sovloft för två personer. Gårdslängan har gemensam dusch.

Den fristående Friggeboden erbjuder 4 bäddar i form av en våningssäng samt ett sovloft för två personer. Ett minikök, mikrovågsugn, kylskåp och TV finns i rummet. Dusch delas med Gårdslängan.

Den stora trädgården inbjuder till trevliga utekvällar med grillning och lekar för stora och små. För de minsta finns gungor samt stor gräsmatta att springa på. Tag gärna med fika från caféet och sitt er i solen på uteplatsen.

I frukostbuffén ingår: kaffe, te, juice, ägg, bröd, olika pålägg som ost, skinka, grönsaker samt frukt, fil & flingor. Den serveras i den gamla skolsalen från kl. 08.30 - 10.00.

Vid veckobokning betalas för 5 nätter och en städning och ett byte ingår. Kontakta bokningen för veckobokning.

Faciliteter och service

  • Husdjur tillåtna
  • Utegrill

Kontakt

Bokningsnummer: +46 485487 30

Besöksadress: Högsrumsvägen 1 , 38792 BORGHOLM

Plats