Cykelvänligt Företagande?

 

Vad behöver man egentligen som cyklist när man turistar på Öland?
Är det ett verktyg för att spänna kedjan, en möjlighet att tryggt kunna låsa in cykeln över natten eller kanske bara att få fylla upp sin vattenflaska?

Alla dessa små men för cykelturisten ack så viktiga och cykelvänliga detaljerna förbättrar helhetsintrycket av sin cykelupplevelse på Öland, det är vi säkra på. Kan vi dessutom på ett enkelt sett visa upp vad och var man kan förvänta sig det lilla extra på sin cykelsemester så tror vi dessutom att ännu fler i framtiden kommer sätta Öland som nummer 1 på valet av sin cykeldestination.

Därför lanserar vi Cykelvänligt företagande på cyklapaoland.se, som ett nästa steg för att ytterligare stärka Öland som en stark cykeldestination!


Tillsammans skapar vi en cykelvänligare destination. 

  • Öka intresset för att cykelrelaterade produkter på Öland.
  • Stärka konkurrenskraften för Öland som cykeldestination.
  • Skapa möjligheter att öka lönsamheten på en ”ny” målgrupp.
  • Lätt att hitta på cyklapaoland.se.
  • Det är gratis att vara med.

 

 

Har du en idé som du vill bolla med oss markera detta och vi kontaktar dig. Gör du redan idag det lilla extra till din verksamhets cykelturister beskriv i fritextrutan "vad" så lägger vi ut informationen på sidan.

Detta betyder valen i enkäten

Jag har en idé, kontakta mig.
Du har en idé (stor som liten) på hur du kan bli bättre på ditt värdskap gentemot cykelturisten som du gärna vill bolla med oss? Fyll då i detta alternativ så kommer vi att ringa upp dig för att få veta mer och kanske kunna hjälpa din verksamhet framåt i processen.

 

Jag har en idé, se bifogad idé (vi är redan cykelvänliga).
Du och din verksamhet kanske redan idag jobbar med det som vi valt att kalla "Cykelvänligt Företagande" och erbjuder det lilla extra till de cykelturister som stannar till hos er. Kryssa då för detta alternativet och skriv kortfattat ned vad ni erbjuder så lägger vi till denna information till er presentation på cyklapaoland.se (Observera att informationen helst ska beskrivas på en till två meningar.)

 

Nyfiken på att veta mer? 
Kryssa i alternativet så kontaktar vi er för att berätta om vad Cykelvänligt företagande innebär för oss och hur vi tror detta kan bli en konkurrensfördel för dig som företagare men även som Öland som cykeldestination.
 


 


Har du frågor eller synpunkter på Cykelvänligt Företagande?
Kontakta:
Jakob Franzén, destinationsutvecklare
[email protected]
Tel. 0485-887 12