Ölands Turismorganisation


Marknadsföring & Kommunikation


Ölands Turismorganisation har som en direkt konsekvens valt att begränsa nationell marknadsföring till besökare under den närmaste tiden. All utlandsmarknadsföring är stoppad för närvarande och återupptas så snart det är lämpligt och möjligt.

Vi arbetar nu med att hitta lösningar så att de medel vi har till vårt förfogande används på bästa sätt i den situation vi nu befinner oss i. Vi fortsätter vårt utvecklings- och planeringsarbete tillsammans med er företagare för att vara förberedda när situationen förbättras.

Kontakt


Du som är verksam inom Ölands besöksnäring är välkommen att kontakta oss på [email protected] så ska vi göra vårt bästa för att svara på frågor och lotsa er vidare till rätt aktör. 

Livesändning


Idag, måndag den 23 mars, kl. 10:00 sänder Ölands Turismorganisation tillsammans med Ölandsbladet, Kommunalråden, Visita, Camping Öland, Region Kalmar m. fl. på Ölandsbladets facebooksida. Ta del av sändningen i efterhand här nedan. Programmet börjar först några minuter in i klippet, så hoppa fram ca 7 minuter för att komma till programmets start.

Livesändningen finns även att se i efterhand på Ölandsbladets hemsida.