Branschmöte tillsammans med näringen!

2017 var första året som turismorganisationen under tre tidiga morgnar åkte ut på frukostturné för att möta branschen och näringslivet på våra arla branschmöten. En viktig möjlighet att få dela med oss av vad vi har på gång till sommaren men också för att vi ska få berätta om vad som gjorts under året som varit och inte minst en ovärderlig möjlighet för oss att få ta del utav de frågeställningar och funderingar som ni kanske sitter på.

Precis som 2017 besöker vi nu tre olika platser under vår turné i Löttorp, Borgholm och Färjestaden.  Vi inleder alltid med kaffe, frukostfralla och mingeltid innan vi startar frukostmötet. Varje möte avslutas med en frågestund där ordet är fritt. Medverkande på samtliga möten är Staffan Smedfors, Turistchef/marknadsansvarig, Jakob Franzen & Stefan Ahlgren, destinationsutvecklare, Rebecca Strandén, kommunikatör och Madelene Hallström turistbyrå- och bokningsansvarig.

Datum & Plats:

  4 april kl. 08:00 - 10:00 - Borgholms Stadshus - Inställt!
  6 april kl. 08:00 - 10:00 - Löttorps Byggdegård - Inställt!
10 april kl. 08:00 - 10:00 - Hamngrillen i Färjestaden - Inställt!

Anmäl din medverkan!


Nedan kan du anmäla din medverkan vid något av våra branschmöten i Löttorp, Borgholm eller Färjestaden. Vi önskar få din anmälan senast måndagen den 3 april. Vi bjuder på tilltugg till kaffet så meddela gärna eventuella allergier!

Kontakta oss om det är något du undrar över!
0485-88 800
[email protected]