28 Jul

Boksignering - Anders de la Motte och Måns Nilsson

Onsdagen den 28:e juli kommer en ny spännande deckarduo på besök till Borgholms Bokhandel kl 12-16 för att signera den första delen i en ny serie - Morden på Österlen.

Alla datum

Date & time (<% occasionResult.length %>)

28 Juli 12:00 - 16:00

Beskrivning

Anders de la Motte har genom åren etablerat sig på de svenska topplistorna och med sin bakgrund som både polis och säkerhetschef har hans trovärdiga böcker mötts av lovord från såväl läsare som kritiker. Han är tvåfaldigt belönad av Svenska Deckarakademien för såväl debut 2010, som bästa svenska kriminalroman, 2015.

Den andra parten är Måns Nilsson, kanske mest känd från humorduon Anders & Måns, men han har även skrivit barnböcker, manus till filmer och pjäser samt varit programledare.

Tillsammans har de två skapat serien Morden på Österlen - en skånsk pusseldeckare med en känsla av Morden i Midsomer.

Svek, girighet och mord bland slott, äppelträd och blommande rapsfält.

När stjärnmäklaren Jessie Anderson hittas mördad i samband med en husvisning på Österlen dras den fyrkantige och aningen bufflige kommissarien Peter Vinston in i utredningen, trots att han egentligen bara är på besök i trakten. Till sin hjälp får han den lokala polisassistenten Tove Esping, oerfaren men ambitiös och vaken. Kollegerna retar sig på varandra men formar en motvillig vänskap i jakten på sanningen. Bakom trädgårdshäckarna i de idylliska byarna på Skåneslätten lurar en mördare. Frågan är bara vem.

”Döden går på visning” är första delen i Anders de la Mottes och Måns Nilssons pusseldeckarserie ”Morden på Österlen” – där vackra miljöer och excentriska karaktärer möter ond bråd död.