Ölands Golfklubb

Adress: Högby Torp 45, 38775 LÖTTORP Visa karta

Adress: Högby Torp 45, 38775 LÖTTORP

Välkommen att spela golf på vackra Ölands GK i Högby Torp, drygt 4 km söder om Löttorp.! En miljö- och q-certifierad bana med hög standard.

 

Här finns en utvecklad klubbverksamhet med trevlig gemenskap och som är Ölands enda klubbägda golfbana. Standarden på banan är lika för kvinnor och män och är därför Q-certifierad med guld!
Vi värnar om vår fantastiska ölandsnatur och arbetar därför miljömedvetet och har tilldelats, som Ölands första golfbana, Svenska Golfförbundets miljödiplom. Fri dropp för orkidéer!

Vår golfrestaurangen är öppen dagligen från tidig vår till sen höst.
Välkomna till vår fantastiska bana och trevliga gemenskap!

Välkommen!

Visa mer

Om denna aktivitet

Telefonnummer
+46 0485 -272 00
Gatuadress 1
Högby Torp 45
Postadress
38775 LÖTTORP
Öppettider
Öppet året runt - så länge vädret tillåter!
Vandrarhem & Rum

Hagaby/Lantgården, STF Vandrarhem

Avstånd: 4 km
Vandrarhemmet ligger i Hagaby strax söder om Löttorp på norra Öland. Här bor du lantligt och granne med ett par bondgårdar som har får, kor och hästar. Byggnaden är ursprungligen en artonhundratalsgårds mangårdsbyggnad. Här kan du även bo i hängmattor. Från vandrarhemmet är det nära till traktens fina, barnvänliga sandstränder. En liten stig går över strandängarna till havet på östra sidan. Är du golfintresserad ligger Ölands golfbana endast ett par kilometer bort. Omgivningarna är också perfekta för cykelutflykter i det speciella öländska landskapet med Sverigeleden och Ölandsleden strax intill vandrarhemmet.
Hotell

Alvaret Hotel & Hostel

Avstånd: 5,1 km
Alvaret Hotel & Hostel ligger centralt i Löttorp på norra Öland. Här finns alla faciliteter såsom ICA, post, apotek, systembolag, restauranger, nattklubb, konditori, husläkare, badhus och shopping mm. Samtidigt ligger många vackra stränder bara någon kilometer bort, både i öst och väst och det är lätt att ta sig dit på cykel. Den helt nya cykelleden går bara ett stenkast utanför.
Camping

Böda Sand Beach Resort/Camping

Avstånd: 17,6 km
Böda Sand erbjuder en komplett campingby som sjuder av aktivitet. Bo längs en 20 km lång vit sandstrand med långgrunt vatten. Ett paradis för barnfamiljer. Tomterna mäter 100-150 kvm.
Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-5220.cbischannel-231.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails