Lådbilslandet

Adress: Gaxa Skoggata 7, 387 71 Löttorp Visa karta

Adress: Gaxa Skoggata 7, 387 71 Löttorp

Välkommen till Lådbilslandet!
Lådbilslandet i Löttorp på norra Öland är en av öns största turistattraktioner. Här kör du bil på riktigt i en uppbyggd miniatyrstad där kyrkan står mitt i byn och med vägar som slingrar sig genom landskapet.

 

Bilarna i Lådbilslandet har riktiga motorer och kör på asfalterade vägar med broar, rondeller och vägkorsningar. Ta Lådbilslandets eget körkort! Du väljer själv om du vill köra vanlig bil, buss, polisbil, lastbil eller värsta
långtradaren med släp. Men varför inte prova alla?

För dig som gillar Formel 1-tävlingar och racing har Lådbilslandet två banor, en för små och en för stora barn. Motocrossbana finns också. Här kan du tävla med bästa kompisen på Lådbilslandets trehjuliga motocrosscyklar.

Lockas du av ett lugnare tempo skall du prova på Jordbrukslandet. Här kör du traktor med olika typer av lantbruksmaskiner i miniformat. Det finns gott
om plats och om det är första gången du besöker Lådbilslandet och vill prova på att styra och gasa innan du ger dig ut i trafiken med bil, rekommenderar vi att du startar ditt livs första lådbilskörning här.

Har du spring kvar i benen eller vill prova på annat mellan varven finns det ett nöjesfält med karuseller, hoppborg och lekpark. Inte att förglömma
hinderbanan. som kan ta musten ur den piggaste. Efter hinderbanans strapatser kan det vara skönt att vila en stund. En tur med tåget eller färja med
flotte över vattendammen tillsammans med kompisarna är uppskattade nöjen. Glasståndet vill man inte heller missa en sådan här härlig semesterdag.

I entrépriset ingår 5 åk i olika lådbilar, traktorer eller åk med minimotocross. Varje åk tar mellan 8-10 minuter beroende på val - Lådbilsland, Lantbruksland eller Minimotocross.

Enligt de testfamiljer som besökt Lådbilslandet är
detta väl avvägt för en 3-5 timmars vistelse. Extra åkbiljetter går att köpa. Obegränsad tillgång till lekparken, hoppborg, karusell, tåg, flottar och äventyrsbana.

Lådbilslandet är som bäst för barn i åldern 2 till 10 år.

Välkomna!

Visa mer

Om denna aktivitet

Mobilnummer
+46 073 - 998 47 61
Gatuadress 1
Gaxa Skoggata 7
Postadress
387 71 Löttorp
Öppettider
Se öppettider på Lådbilslandets hemsida
Hotell

Alvaret Hotel & Hostel

Avstånd: 1,2 km
Alvaret Hotel & Hostel ligger centralt i Löttorp på norra Öland. Här finns alla faciliteter såsom ICA, post, apotek, systembolag, restauranger, nattklubb, konditori, husläkare, badhus och shopping mm. Samtidigt ligger många vackra stränder bara någon kilometer bort, både i öst och väst och det är lätt att ta sig dit på cykel. Den helt nya cykelleden går bara ett stenkast utanför.
Vandrarhem & Rum

Hagaby/Lantgården, STF Vandrarhem

Avstånd: 1,2 km
Vandrarhemmet ligger i Hagaby strax söder om Löttorp på norra Öland. Här bor du lantligt och granne med ett par bondgårdar som har får, kor och hästar. Byggnaden är ursprungligen en artonhundratalsgårds mangårdsbyggnad.
Hotell

Skäftekärr

Avstånd: 10 km
Välkommen till det lilla personliga hotellet i den fantastiska parken på Skäftekärr på norra Öland. Här har du nära till stränderna i Böda, raukarna i Byrum och hamnen i Byxelkrok.
Build: 2021-06-10 18:22:20, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-5220.cbischannel-231.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails