Fotoutställning Turistbyrån Borgholm

Område: Borgholm
Arena/Plats: Turistbyrån Borgholm
Kategori: Evenemang, Kultur & Utställningar

Fotoutställning av fotograf Tommy Olsson. Vackra landskapsbilder från Öland.

Fotoutställning av fotograf Tommy Olsson. Vackra landskapsbilder från Öland. Finns på Turistbyrån i Borgholm med start den 20/4 till 30/6

Kontaktinformation

Kontaktperson
Tommy olsson
Arrangör e-post
[email protected]
Webbsida
http://
Bed & Breakfast

Gamla Televerket B&B

Avstånd: 260 meter
Gamla Televerket ligger vid Borgholms Torg. Fräscha rum centralt i Borgholm som har öppet året runt. Personligt inredda dubbelrum med gemensamt kök, duschar och toaletter i korridoren. Frukost, linne och städning ingår i priset.
Hotell

Strand Hotell

Avstånd: 235 meter
Strand Hotell är centralt beläget vid Borgholms gästhamn. På behagligt gångavstånd finner ni kungafamiljens sommarresidens Solliden, Borgholms slott samt Borgholms centru Husdjur tillåtet i 6 rum, de vi kallar trädgårdsrum. Ett handikappanpassat rum och ett anpassat för rullstol.
Vandrarhem & Rum

Villa Lavendel Rum, Café & Restaurang

Avstånd: 180 meter
Välkommen till Villa Lavendel! Charmigt Café & Restaurang och boende med sjöutsikt i Borgholms hamn. Sitt gärna och koppla av i vår underbara äppelträdgård. Gångavstånd till bad, affärer och slottsruinen. Behöver du hjälp med en liten fest eller catering så ordnar vi självklart detta. Husdjur tillåtet i 1 rum. Linne och frukostbuffé kan beställas på plats.

I närheten av


Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 [email protected]

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Telefon: +46 (0)411 23 66 02 br /> [email protected]
Bokningsvillkor