Matvandring - Alvaret Sveriges Provence (Corona anpassad)

Område: Södra Öland
Arena/Plats:
Kategori: Evenemang, Guidningar & Utflykter, Mat & Smak
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-2 av 2)

Kunnig guide och rikligt med mat

Rekommenderad av Gun, Sverige (Sverige mån 15 maj 2017)
“Vi var 6 goda vänner som vistades på Öland i fyra dagar, torsdag-söndag, under Öland spirar. Vi bokade in matvandringen för lördag och den utgick från Capellagården. Totalupplevelsen är mer än utmärkt. Guiden var både kunnig och rolig samt maten väl tilltagen. Vi blev mätta och det tror jag inte vi hade förväntat oss riktigt. Naturligtvis grundar sig vår positiva upplevelse också på att vi hade ett så bra väder. Det är nog inte lika angenämt vid regn även om man äter maten inomhus. Det är ju detta att gå runt och få berättat om gamla tider i Vickleby och olika skrönor som också ger en dimension till arrangemanget. Det vi däremot inte tycker var så bra att det inte är så många arrangörer som deltar i Öland spirar. Vi fick det förklarat av någon att man några helger efter har konstrunda och att konstnärerna samlar sina krafter till den. ”
Totalupplevelse 5 av 5

Prisvärdhet

Rekommenderad av Max, Sverige (Sverige mån 16 maj 2016)
“Kostnaden för evenemananget lite för hög med tanke på att livsmedelsproducenterna torde kunna sponsra med smakproverna och sina produkter eftersom de fick så mycket reklam.”
Totalupplevelse 4 av 5


Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 [email protected]

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Nordic travel
Telefon: +46 (0)411 23 66 02
[email protected]
Bokningsvillkor
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-5220.cbischannel-231.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showreviews