Byxelkroks Gästhem Rum

Adress: Neptunivägen 10, 387 75 Byxelkrok  visa karta
Område: Norra Öland
Gästbetyg: 95% (21 av 22 rekommenderar) (7 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(21 av 22rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Vandrarhemsstandard 4,7 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,5 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-7 av 7)

Bra läge och fina rum. Väl fungerande al...

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige tor 20 jul 2017)
“Bra läge och fina rum. Väl fungerande allmänt utrymmen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ingen personal på plats mellan 13-16.30....

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 11 aug 2016)
“Ingen personal på plats mellan 13-16.30. Fick tyvärr ett dåligt bemötande över telefon när vi försökte checka in (kl 14). Incheckningstider hade inte framgått för oss i bekräftelsemailet vi fick och mannen vi ringde för att få checka in var dryg. Hårda, obekväma sängar och kuddar. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Ett slumrande Byxelkrok

Rekommenderad av Thomas, Sverige (Sverige mån 04 jul 2016)
“Lite förvånande att vandrarhemmet i juli inte serverar frukost. Dessutom dåliga kunskaper om vad som erbjuds i närområdet. Åt frukost på Solö vandrarhem den första dagen och på golfklubben den andra dagen, men förvånas över att inte Byxelkrok har mer att erbjuda under juli. Hittade ingen riktig frukostservering och vi slogs av att hela Byxelkrok verkade vara stängt när vi kom på fredagskvällen vid 22-tiden. Det är några år sedan vi var i Byxelkrok och vi måste tyvärr säga att det kändes lite trött, övergivet och uppgivet. Hamnområdet som skulle kunna vara hur mysigt som helst, men det känns lite sjavigt. Det borde putsas och fixas lite! Området är fantastiskt och borde kunna vara en riktig pärla även om Böda har tagit "marknadsandelar". ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Superb

Rekommenderad av KJell, Sverige (Sverige sön 09 aug 2015)
“Över våra förväntningar, helt enkelt så bra att vi med största sannolikhet kommer tillbaka. Lugnt, rent , fräscht, vi är så nöjda. Det som skulle kunna bli en förbättring är att man kan sätta ditt myggnät om man skulle vilja , fönstret ville vi ha öppet på natten då det var väldigt varmt, men det gick inte för det var för mycket mygg. Hälsningar Familjen Haglund”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Toppen

Rekommenderad av Titti, Sverige (Sverige tis 28 jul 2015)
“Jag tycker Byxelkroks Gästhem är något utöver det vanliga. Lugnt o rofyllt, hemtrevligt och gästvänligt. Bokar gärna boende där igen. Vi hade nära till restauranger och bad.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Pärla

Rekommenderad av Kotte, Sverige (Sverige tis 14 jul 2015)
“En riktig pärla i Byxelkrok, trevligt bemötande, trevligt värdpar, välstädat, charmigt, familjärt, hit kommer jag gärna igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Superbra, men allt kan ju bli bättre

Rekommenderad av Anneli Björkman, Sverige (Sverige mån 13 jul 2015)
“Allt var rent, ljust och fräscht. Det var superlugnt. Sängarna var sköna men kuddarna blev stenhårda så man fick puffa till dem många ggr ofta under natten annars fick man ont på öronen. Rummen precis ovanför trappan behöver möjligen ljudisoleras vid "garderoberna" där rummen går ihop. En person hostade (lät som i mitt rum) hela natten, i andra rummet. Men alla småsaker jag nämner här kompenserades med wc och vatten på rummet och renheten. Frukosten var som den brukar på vandrarhem; enkel och fräsch med en heldel variation. Om något skulle förbättras vore det att lägga till havregrynsgröt som många svenskar äter. Äggröra och bacon vore ett steg mot hotellfrukost. På övriga vandrarhem med liknande frukost har vi betalat ca 50-65kr/pers. Här gav vi 95kr/pers. Men det var fin (säkert inte gratis byggnad) och priset i övr. var ok och vi förstår att pengar "måste in". Alla har ju ändå möjlighet att laga sin egen frukost i rena rymliga kök. Så summa summarum: ett lugnt, fräscht vandrarhem, kommer gärna igen😄”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 [email protected]

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Nordic travel
Telefon: +46 (0)411 23 66 02
[email protected]
Bokningsvillkor

Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 [email protected]

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Nordic travel
Telefon: +46 (0)411 23 66 02
[email protected]
Bokningsvillkor
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-5220.cbischannel-231 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews