Villa Rosenborg B&B

Adress: Storgatan 35, 387 34 BORGHOLM  visa karta
Område: Borgholm
Gästbetyg: 97% (77 av 79 rekommenderar) (25 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(77 av 79rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,9 av 5
B&B Standard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,5 av 5
Frukost 4,5 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 29)

Läget är suveränt med några minuters pro...

Rekommenderad av Mia, Sverige (Sverige ons 05 aug 2020)
“Läget är suveränt med några minuters promenad till Borgholms centrum. Mycket trevlig värdinna. Möjlighet att sitta i trädgården eller på balkongen och äta frukost i morgon/kvällssolen. Smakfull inredning i gammal stil.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jag saknade en helkroppsspegel på rummet...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Jag saknade en helkroppsspegel på rummet eller någonstans i huset. Nu fick jag ställa mig på sängen för att kunna se hur kläderna satt. Vi ville sitta i trädgården och äta frukost men stolarna var blöta efter nattens dagg. Lite dynor och avtorkade bord innan frukosten hade varit trevlig. Värdinnan höll sig väl till restriktionerna gällande Corona vilket kändes tryggt. Trevligt bemötande där hon var tillgänglig men inte påträngande. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Villa Rosenborg

Ej rekommenderad av Björn, Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Dålig frukost, för lite räckte inte till alla. Kaffe tog slut, var frukosten slut kl 10:00 exakt, kokte inget nytt kaffe. Ar tydlig utcheckning kl 11:00, får ej vara kvar en minut efter kl 11:00 även om du skall hämta en sak en minut efter kl11:00”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Frukost 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Dammigt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 13 jul 2020)
“Det var undermåligt städat på rummet o toa....”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Längtar efter en anledning att få komma tillbaka!

Rekommenderad av Johanna Vrågård, Sverige (Sverige mån 30 sep 2019)
“Det var som att komma hem! Carin tog väldigt väl hand om en, rummet var super fint och romantiskt. Över förväntan hur nära det var till centrum. God och fin frukost. Som titeln säger - längtar efter och metar redan efter anledningar att få komma tillbaka till Öland och Borgholm. Då vet jag exakt var jag ska boka!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

När B&B är som bäst!

Rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige fre 09 aug 2019)
“Perfekt läge, vackert hus och hemtrevliga rum, bra parkering när man kommer på motorcyklar och rar värdinna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

B&B Rosenborg

Rekommenderad av Ros-Marie, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Perfekt läge och bra service. Priset lite högt! Varför inte lite billigare när man bokar flera nätter? Flera nätter med samma gäster måste underlätta för uthyraren!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Supermysigt boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 15 jul 2019)
“Precis som ett [email protected] ska vara! Supermysiga, välstädade rum med tillgång till vacker trädgård! Trevligt bemötande och god frukost! Rekommenderas varmt👍”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Om det funnits möjlighet att lägga kylda...

Rekommenderad av Mimmi, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Om det funnits möjlighet att lägga kylda varor i ett kylskåp hade det blivit högsta betyg. Värdinnan var ändå mycket hjälpsam och lät oss lägga våra kylklampar hos henne, bra service!!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Läget

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 07 jul 2019)
“Centralt, bra läge i Borgholm. Trevlig trädgård!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
B&B Standard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Frukost 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av


Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 [email protected]

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Nordic travel
Telefon: +46 (0)411 23 66 02
[email protected]
Bokningsvillkor

Kundservice

Ölands Turistbyrå För bokning och personlig service, kontakta oss. +46(0)485- 888 00 [email protected]

Bokningsvillkor

Nordic Travel, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på Nordic travel
Telefon: +46 (0)411 23 66 02
[email protected]
Bokningsvillkor
Build: 2020-08-14 11:08:44, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-5220.cbischannel-231.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews