Camping - Stenåsa Stugor & Camping

Adress: Slagerstad 301, 38662 Mörbylånga
Område: Mörbylånga
Visa karta
Gästbetyg: 100% 4 av 4 rekommenderar (0 recensioner)

Naturcamping | Stenåsa Stugor & Camping är en naturskön camping mitt i världsarvet på sydöstra Öland med naturlig strandlinje mot Östersjön. Vida strandängar omger denna lugna oas med en artrik flora och fauna inpå knutarna. Här finns tomter för husvagn, husbil och tält samt stugor i olika storlek.

På Stenåsa Stugor & Camping kan du stå med tält, husvagn eller husbil och du kan välja att stå med eller utan el. Alla uppmärkta campingplatser är cirka 100 kvm. Alla elplatser har 10A med Europa-koppling. Adapter finns att köpa i receptionen. Väljer du att stå utan el så är platserna omarkerade inom specificerade områden.

Tillgång till servicehus med toaletter, dusch & kök via kort. Kostnad för dusch tillkommer enligt gällande prislista. Tillgång till tvättmaskin och torktumlare kan bokas separat.

Besök gärna Stenåsa Stugor & Camping under vår och höst när fågelsträcken drar längs kusten och du kan höra fågelsång i träden utanför stugan eller husvagnen. Med sitt rika fågelliv direkt inpå knuten så är det en av Ölands bästa fågel-lokaler. Fågeltorn ligger på bekvämt avstånd nere på stranden.

De stora strandängarna runt omkring campingen inbjuder till vandringar och utforskning av den artrika floran med att flertal orkidé-arter. Det här är ett bra ställe att utgå ifrån för att utforska världsarvet södra Ölands odlingslandskap, gå en tur på alvaret eller åka på konstrunda och skördefest.

Närheten till ett flertal av Ölands fornborgar (Sandby Borg, Triberga Borg, Bårby Borg, Grå Borg, Eketorps Borg) gör det lämpligt att utgå från campingen för att åka på borg-safari och uppleva historiens vingslag.

För barnen finns en mindre lekplats med gungor och rutschbana samt äventyrsgolf för hela familjen.

Under högsäsongen finns det café med enklare rätter och butik.

Fritt Wi-Fi via fiber finns i det "Stora servicehuset". Tillgång till Wi-Fi ute på campingområdet och i stugorna finns att hyra via Telia.

Anledningarna till att välja Stenåsa Stugor & Camping är många, men om du frågar de som brukar spendera sina lediga dagar här ser du ett tydligt mönster; Naturupplevelserna, Lugn & stillhet och Fågellivet är ständigt återkommande svar. Men Tryggt, Äventyrsgolf och Fräscht servicehus är också vanliga svar.

Stenåsa Stugor & Camping är en plats för ledighet och avkoppling i kombination med nära naturupplevelser. Rikt fågelliv och spännande flora och fauna i närområdet runt campingen.

Recensioner

Gästbetyg: 100%

(4 av 4 rekommenderar detta boende till en vän)
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4,3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4,7 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3,7 av 5

Faciliteter och service

Lekplats

Bra att veta

Incheckning (tidigast)
15:00 - 21:00
Utcheckning (senast)
07:00 - 11:00

Kontaktinformation


Kundservice

För bokning och personlig service, kontakta Ölands Turistbyrå:

+46(0)485-888 00,

[email protected]


Bokningsvillkor

By Nordiq, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på By Nordiq
Telefon: +46 (0)411 55 87 04
[email protected]
Bokningsvillkor

Kundservice

För bokning och personlig service, kontakta Ölands Turistbyrå:

+46(0)485-888 00,

[email protected]

Bokningsvillkor

By Nordiq, Ölands officiella arrangör, ansvarar för bokningen på sidan. Läs mer på By Nordiq
Telefon: +46 (0)411 55 87 04
[email protected]
Bokningsvillkor

Build: 2024-04-17 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-5220.cbischannel-231.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails