Anmälan evenemang

Genom att fylla i vårt formulär på denna sida, kan du som arrangör anmäla de evenemang som äger rum under året, och därmed göra dem synliga i kalendern på oland.se

Vänligen först kontrollera att ditt evenemang inte redan är synligt i kalendern, vi får tyvärr in alltför många registreringar som redan är aktiva!

Våra krav för publicering är att evenemanget ska vara publikt, rikta sig till allmänheten och att det ska äga rum på Öland. Det är förbehållet Ölands Turistbyrå att bedöma om evenemanget ska publiceras, samt att granska och eventuellt göra ändringar i texter och bilder innan publicering sker.

Vi vill att evenemangen ska synas med bild, så glöm inte att bifoga en eller flera bilder i formuläret. Bilder får inte vara större än 10 MB, och tillåtna filtyper är gif, jpg, png, psd och pdf.

Tänk på att bilder är en personuppgift. Du ansvarar för det material du laddar upp i detta formulär. Kontrollera därför att du har samtycke från eventuella personer som syns på bild, t.ex. i form av ett modellavtal. 

Fyll i samtliga fält i formuläret. Hittar du inte rätt arena i listan, välj Öland, och notera i beskrivningen mer exakt var evenemanget äger rum.

Vi har ett ständigt stort inflöde av evenemangstips, och vi publicerar dem så fort vi kan. Normalt sett hanteras dessa inom 7 arbetsdagar, så tipsa oss därför om ditt evenemang i god tid.

För att öppna upp formuläret, klicka på den gröna knappen nedan!

Behandling av personuppgifter sker i enlighet med GDPR. Läs mer i vår integritetspolicy, se länk till höger.