Anmäl ditt evenemang

Genom att fylla i vårt formulär på denna sida, kan du som arrangör anmäla de evenemang som äger rum under året, och därmed göra dem synliga i evenemangskalendern på oland.se

 

Kriterier för Evenemangskalendern

Evenemang som syns på oland.se ska äga rum på Öland, vara publikt och öppen för allmänheten. Händelsen ska även vara av tillfällig karaktär och ske under en begränsad tid, upp till några dagar.

I evenemangskalendern på oland.se publicerar vi inte politiska eller religösa sammankomster, kurser och utbildningar, föreningsmöten eller slutna aktiviteter, verksamheter med ordinarie aktiviteter, återkommande händelser eller aktiviteter som kräver medlemskap.

Är din aktivitet återkommande, tillgänglig under en längre period, är en kurs eller utbildning eller kräver medlemskap, då är du välkommen att skicka en förfrågan till Rebecca Strandén.

Information inför evenemangsanmälan

Alla evenemang granskas innan publicering och Ölands Turismorganisation förbehåller sig rätten att avgöra om evenemanget ska publiceras, samt granska och eventuellt göra mindre ändringar i text och bild innan publicering sker.

Vi vill att samtliga evenemangen ska publiceras med bild, så glöm inte att bifoga en eller flera bilder i formuläret. Bilder får inte vara större än 2 MB, och tillåtna filtyper är gif, jpg, png och psd.  Tänk på att bilder är en personuppgift. Kontrollera därför att du har samtycke från eventuella personer som syns på bild, t.ex. i form av ett modellavtal. 

Fyll i samtliga fält i formuläret. Hittar du inte rätt arena i listan, välj Öland, och notera i beskrivningen mer exakt var evenemanget äger rum.

Vi har ett ständigt inflöde av evenemangstips, och vi publicerar dem så fort vi kan. Normalt sett hanteras dessa inom 10 arbetsdagar, så tipsa oss därför om ditt evenemang i god tid. Vi ser även att ditt evenemang bör ligga uppe i kalendern ett tag för att det ska ge någon effekt gentemot besökarna.

Att synas på oland.se är kostnadsfritt.