Anmäla evenemang

Om Vad roligt att du vill lägga in evenemang i vår kalender! Med din hjälp kan vi visa upp en välfylld evenemangskalender som ger våra besökare möjlighet att upptäcka allt roligt som händer på Öland!

Här kan du som är arrangör enkelt publicera ditt evenemang evenemangskalendern på Ölands officiella besöksguide. När du fyllt i uppgifterna i formuläret nedan kontrollerar och godkänner vi på Ölands Turismorganisation evenemanget, och sedan kan du hitta det i kalendern.
Skicka in evenemanget senast 5 arbetsdagar före evenemangets start, så tips oss om ditt evenemang i god tid.

Observera att evenemang som publiceras ska vara av intresse för en bred publik. Ölands Turismorganisation förbehåller sig rätten att avgöra vad som är av intresse för en bred publik, samt granska eventuellt göra ändringar i texter och bilder innan publicering sker. En redaktör godkänner evenemanget innan det publiceras på oland.se. 

Fält markerade med * är obligatoriska att fylla i. Om du inte finner din arena i listan, välj Öland och skriv i beskrivningen mer exakt var evenemanget äger rum.

Bild! Vi vill att evenemangen ska synas med bild, så bifoga en eller flera bilder i forumläret. Bilden får vara max 10 MB i filtyperna GIF och JPEG. Tänk på att bilder med identifierbara människor i är en personuppgift. Du som arrangör ansvarar för det material som du laddar upp i detta formulär.

Behandling av personuppgifter sker i enlighet med GDPR. Läs mer i vår integritetspolicy.
Om fel uppstår, kontakta Rebecca Strandén.