verktygslåda till ölands besöksnäring

Här har vi samlat tips till dig i besöksnäringen som vill växla upp och utveckla din verksamhet! Det är svårt att hinna hålla sig uppdaterad över allt som sker omkring en, därför har vi lagt in massor med bra information, guider och tips på ett och samma ställe, i din verktygslåda. Med hjälp av verktygslådan blir det lättare för dig och ditt företag att hålla sig uppdaterad om branschens utveckling och hitta nya möjligheter att växa. Läs mer om marknadsföring, paketering, nätverk på Öland, statistik, trender och varför ditt hållbarhetsarbete är en viktig konkurrensfördel. All information uppdateras och fylls på kontinuerligt, så kom ihåg att kika in lite då och då!

 

låt ditt företag synas i vår marknadsföring

Marknadsföringen av vår fina ö är alltid i full gång! Just nu marknadsför vi hösten på Öland under namnet Den gyllene årstiden, och fokuserar bland annat på weekendresor, måltidsupplevelser, naturäventyr och kulturpärlor.

Din verksamhet är en viktig del av vår marknadsföring. Därför undrar vi när du håller öppet så att våra besökare kan hitta till just dig! Vi vill också gärna veta vilka kanaler du använder i ditt företags egen marknadsföring. Utöver det undrar vi också om din verksamhet är cykelvänlig och hundvänlig, då vi bland annat kommer rikta kampanjer mot hundägare och cykelturister som vill besöka Öland framöver.

Dina svar är värdefulla för oss i vårt arbete för att marknadsföra Öland.
Tusen tack för att du hjälper oss och svarar på enkäten nedan!

 

mediabank

Ölands Turismorganisation har tillsammans med partners producerat bilder och filmer i syfte att marknadsföra Öland som destination. Detta material får du som företag eller förening också använda i era egna kanaler så som hemsida, Facebook eller Instagram. 

Behöver du nytt material för din marknadsföring? Om ni är i behov av att anlita en konsult för marknadsföringsmaterial, hemsida eller liknande kan ni först undersöka om möjlighet finns att nyttja regionens konsultcheckar. Länk till info om konsultcheckar 

Horns udde
Bilder att använda
Read more
Barn i Långe Jan, Ottenby
Filmer att använda
Read more